México[ˈmehiko]

The new life in North America.

SJUKLINGAR.

Publicerad 2011-08-21 19:00:22 i MÉXICO

Förra lördagen vaknade Sahar dålig, hon hade varit dålig i magen i en hel vecka och fick nog nu. Hon ringde till tyskarna och frågade om tips eftersom en av dem, Marisa, blev magsjuk under helgen vi var i Guadalajara och tack vare att de bor i ett hus med 3 läkare fick hon en massa medicin och dropp som fick henne att bli bra snabbt igen. När läkaren sa att han skulle komma inom en timma hoppade vi upp och började städa! Haha, vår första tanke var -husband material coming! Hahaha.
Denna morgon kom Martial in till vårt rum också jättedålig i magen! Men han hade bara jätteont, han kunde knappt gå med rak rygg, det var så synd :/
När väl doktor Manuel kom (han som hjälpte oss på gymet med blanketterna som vi skulle fylla i!) med Marisa och Jan sa han att han ville ge Sahar en spruta eller dropp, haha och då fick Sahar panik! Det är något hon hade fruktat hela morgonen! Haha helt synd, hon hatar nålar. Hon sa iaf till Manuel att hon vägrade ta något av det, haha och varje gång hon sa det skrattade Martial tills han insåg hur ont han hade i magen haha. Eftersom Sahar var så envis fick hon ca 5 olika tabletter att ta varje dag, pulverdrycker och annan medicin hon skulle dricka några gånger om dagen. Manuel lyssnade dessutom på Martials hjärta men visste inte riktigt vad det kunde vara för fel på Martial, då sa Jan att han också hade lite ont i magen den morgonen och trodde att det var pga en drink han hade smakat som en bartender i klubben de var på igår gjorde. Martial hade tydligen druckit fler "home-made" drinks från baren. (Nej, jag och Sahar var inte ute den kvällen, vi satt hemma och latade oss).
.
Bilder:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Merima

Hej! Att blogga är inte precis min grej men jag började med det nu ENDAST för att skriva om min Mexiko resa! Enjoy! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela