México[ˈmehiko]

The new life in North America.

HOS SVEN-ERIK.

Publicerad 2011-05-30 03:33:20 i MIN VARDAG

Innan ni börjar läsa och kolla på bilderna får ni ursäkta röran, alltså designen här – bland annat att allt är på vänster sida och att bilderna sticker ut från den kanten, haha det ser hemskt ut men jag orkar inte bry mig, har ingen aning om hur man fixar det. Jag får be någon hjälpa mig en dag. (Sahar och Abber känn er träffade)  :)

 

Okej, det kommer inte bara bli bloggande om Mehico utan även annat roligt jag hittat på soom till exempel igår var jag, Neps och Vloret på besök hos Sven-Erik! Sven-Erik är/var vår basketcoach. Min basketkarriär började när jag gick i 7an (2004) har jag för mig och tog tyvärr slut när jag gick mitt första år på gymnasiet (2007), haha. Däremot spelar Neps och Vloreta fortfarande och de är jätteduktiga!

Detta var första gången vi åkte hem till honom och besökte hans omtalade hus fastän vi i 5 år pratat om att åka dit! Huset var jättefint! Vi blev mycket imponerade, verkligen unikt byggt. Taket är högt och det är så öppet, stora och många fönster, verkligen jättefint!
Han bor i en by, långt inne i skogen mitt i ingenstans. Haha hans brevlåda ligger typ 5km ifrån huset, helt synd.

 

 

 

JA - DEN ÄR ÄKTA!  :)

 

 

Sven knuffade nästan i mig i vattnet, därför jag gapade till

 

 

 

Hahaha han är så söt :)

 

INTRODUCTION.

Publicerad 2011-05-28 12:55:32 i MÉXICO

Hej!

Usch känns så weird att skaffa blogg, haha men kan inte låta bli att skratta, jag känner mig verkligen som en amatör och dum haha.. Aja, änywäy the reason why I got this blog är för att hålla mina nära och kära uppdaterade! Det är så att den 20 juli åker jag och my mate Sahar iväg till Tampíco i Mexiko för att studera där i en termin!! Vi kommer att läsa 7 marknadsföringskurser parallellt PÅ SPANSKA! - a big challenge! Såå detta får bli min "resedagbok" under tiden jag är borta.
Jag kommer förhoppningsvis att skriva ofta och om det mesta; berätta om vad som händer om dagarna, vad jag gör, vad jag sett osv, så att mina närmaste kan hålla koll på mig, haha :P
Jag och Sahar åker som sagt den 20 juli till en mindre stad som heter Tampíco. Den ligger i östra Mexiko i delstaten Tamaulipas vid kusten mot Mexikanska golfen, detta innebär att det kanske kommer bli plugg på stranden!
Varför vi åker så tidigt är för att skolan därborta redan börjar den 1 augusti. Vi kommer förmodligen stanna där till den 10 december, då skolan slutar, och därefter åker vi till Los Angeles eftersom vi bokade retur-resan därifrån den 15 januari, haha craazy! Vi har alltså 1 månad på oss att resa vart vi än vill sålänge det slutar i Los Angeles, CA, baby! Men vi får se hur mkt resande det blir, vi har i allafall pratat om att hyra en lägenhet i LA i en månad och sedan med sista minuten resor åka till olika städer i USA .

Åh jag blir helt nervös och excited bara jag tänker på det!

Jag kommer iaf redan börja blogga (haha) nu för att berätta om förberedelserna, våra planer osv!
/Merima

GOES:

(Sahar och Abber! Jag behöver blogg-kurser, förstår nästan inget)

Om

Min profilbild

Merima

Hej! Att blogga är inte precis min grej men jag började med det nu ENDAST för att skriva om min Mexiko resa! Enjoy! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela