México[ˈmehiko]

The new life in North America.

TACOS MEXICANOS.

Publicerad 2011-08-04 07:52:06 i MÉXICO

När jag, Sahara öken och Martial le french guy slutade skolan, kl 20.30 (!) och var påväg att ta en taxi ute på gatan så kom en vän till Brenda (och han hade tydligen en föreläsning med Martial) joggande mot oss och frågade ifall vi ville ha skjuts hem, men vi tackade först nej eftersom vi skulle till stormarknaden Chedraui och handla. Men han insisterade på att köra dit oss, därefter äta någonstans och sedan köra hem oss. VAR STÖTER MAN PÅ SÅDANA MÄNNISKOR?! Inte i Europa iaf!  Den här killen heter Erick Sanchez och han läser finansiell ekonomi och jobbar på Waterhouseprice Coopers! Riktigt bra kille :) Medan vi handlade på Chedraui lovade han att komma hem till oss och laga mat eftersom han enligt sig själv är en bra kock, så we will see 'bout that :P Senare tog han oss till en Äkta typisk mexikansk restaurang där de bland annat serverar Tacos och Tortas. Vi tre som inte hade ätit riktig god mexikansk mat kunde inte vänta tills att få smaka de omtalade tacosen! Vi beställde 4-5 tacos var eftersom de är så små och oh my de var verkligen jättegoda! Från skala 1-10 fick de en 8:a vilket är bra! Enda felet var att köttet inte var tillräckligt kryddat, eller okej, typ INGEN mexikansk mat är varken kryddad med kryddor eller salt vilket är helt sjuk eftersom svensk tacos verkligen är välkryddat med goda kryddor! Här är det de olika salsorna (såserna) och jalapeñosen som maten kryddas med, det är därför de har det framme överallt!
Torta (istället för tortilla så har man bröd, och detta är pan frances (baguette) )

Här har vi 3 olika sorts salsor, den orangea är en slags jordnötssalsasås med röd chili, den röda är röd chili och den gröna grön chili, alla är starka men jättegoda! Och drinken i blåa glaset är Orchata (typ rismjölk, jättegod! smakar typ risifruttiris) och i det andra glaset till höger är limelemonad med kolsyrat vatten!




Hahaha helt osminkade, vi ser ut som 12 åringar,.. mmmmh, lammkött!

Kommentarer

Postat av: Armin

Publicerad 2011-08-04 17:02:07

Osminkat ska de va mimmi. När du redan är naturligt fin. :-)fan vad gött det ser ut o vara i Mexiko. Hur är vädret? Ha de bra på andra sidan Atlanten!

Postat av: Armin

Publicerad 2011-08-04 17:17:04

Osminkat ska de va mimmi. När du redan är naturligt fin. :-)fan vad gött det ser ut o vara i Mexiko. Hur är vädret? Ha de bra på andra sidan Atlanten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Merima

Hej! Att blogga är inte precis min grej men jag började med det nu ENDAST för att skriva om min Mexiko resa! Enjoy! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela