México[ˈmehiko]

The new life in North America.

EN VIDEO MADE IN MEXICO.

Publicerad 2012-02-07 19:48:12 i MÉXICO

MÅSTE dela med mig en helt underbar minnesfull video gjord av min nära och kära mexikanska vän Karla Ancira. Hon gjorde denna video dagen innan vi åkte från Tampico, haha för mig hade det tagit mer än en vecka att göra nåtgot sånt! Videon består av bilder och videoklipp från vår underbara tid i Mexiko!
Kvällen hon gav oss DVDn (hon gav mig och Sahar en varsinn skiva) var vi kasnke 8 personer nere hos Morris och hade en "adjökväll" för mig och Sahar. Kommer att lägga upp bilder från kvällen i ett senare inlägg och berätta mer om vad vi hittade på.
När det var dags att se videon från Karla släckte vi lamporna och tittade på Morris stora plastma TV. I början började vi alla att skratta åt bilderna och klippen men mot mitten/slutet av videon bara sprutade tårarna. Allt träffar verkligen hjärtat och Karla är bäst på att överraska en. Man kan inte toppa hennes överraskningar! Det går verklkigen inte. Hon håller fortfarande på idag med att skicka underbara bilder, dikter och brev som verkligen rör hjärtat. Hon är en vän för livet oavsett avståndet.
Inatt berättade jag för henne att jag inte mådde bra osv och hon skrev så många saker som fick mig att tänka om och må bättre, hon har så bra och visa ord. Som sagt, det är en vän för livet.
.
Haha finns så många fina moments i videon. Om jag kunde hade jag berättat om alla bilder och klipp. Ex i början när vi dansar på båten. Det var i Mexico City i en mindre del av huvudstaden som heter Xochimilco (uttalas Soshimilko). Det är en del av staden som brukar kallas för "Mexikos Venedig", haha inte för att man kan jämföra det med Italiens Venedig men det är bara för att det finns en lååång kanal genom distriktet där man åker i olika fina färglada båtar. Och i andra båtar sitter kvinnor och män och säljer souvenirer, finns båtar med mariachi och mat osv. Måste lägga upp de bilderna!
.
Senare finns det ett klipp med när vi dansar. hahaha ni får ursäkta den biten då Karla ställt in slowmotion på när jag är i mitten och går ner, hahaha.. men det var så att vi firade Mexikos nationaldag den kvällen hemma hos oss, och jag visade dem dansen "El baile de la botella" (= flask-dansen) som är vääädigt gammal, kasnke frå 80 talet och mer vanlig i sydamerika. Mina mexikanska vänner kände iaf inte till den.
.
Sen finns det klipp mot slutet, när lite lugnare musik kommer, nästan sorglig, då Karla filmar mig. Haha och det var när vi och Sahar var på Liverpool och jag letade efter Jeans! hahah och så gick jag runt där och pratade brittisk engelska med Karla och låtsades vara någon personal-shopper hahah, minns inte själv vad jag pratade om, men det var kul iaf :)
.
ÅH MINNEN! nu blev jag glad :) MEn saknar min tid där så sjukt mkt. :'(
.
Hajd titta på fina videon nu!  Enjoy! Själv ska jag iväg och träna lite Piloxing!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Merima

Hej! Att blogga är inte precis min grej men jag började med det nu ENDAST för att skriva om min Mexiko resa! Enjoy! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela